1 min

Tags in dit artikel

, , ,

LG werkt ook aan een Smartwatch, zo schrijft Korea Times. De fabrikant is de volgende partij die aansluit in de rij van potentiële aanbieders. Daarnaast zou LG werken aan een product vergelijkbaar met Google Glass.

LG’s montuur zou volgens de krant "vergelijkbaar zijn met Google Glass", om op langere termijn verschil te kunnen maken. Meer details zijn niet onthuld. De Smartwatch is voor zover bekend nog in ontwikkeling en zal net als de concurrentie kunnen communiceren met smartphones.

Samsung gaf eerder al toe aan het slimme horloge te werken, terwijl geruchten over Apple’s ‘iWatch’ nog onbevestigd blijven. Ook Google zou een Smartwatch bouwen. Als je straks besluit het pientere uurwerk aan te schaffen, zal een gebrek aan keuze in ieder geval geen issue zijn.

De focus van innovatie ligt in toenemende mate op accessoires als aanvulling op de smartphone. Google werkt zoals bekend aan het prestigieuze Glass-project, maar presenteerde als tussendoortje ook een pratende schoen. De horloges lijken vooralsnog het meest binnen handbereik.