1 min

T-Mobile is vandaag begonnen met de voorverkoop van de Samsung Galaxy S 4. Het nieuwe vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant zal over ongeveer een maand uitgeleverd worden aan de eerste klanten.

De eerste zes maanden krijgen mensen 50 procent korting op de abonnementsprijs, waardoor ze 30,25 euro moeten betalen. Na die tijd moet men 60,50 euro neertellen voor het gebruik van de smartphone. Voor dat geld krijgt men de beschikking over 300 belminuten en onbeperkt internet en SMS-berichten. Bij dat onbeperkte internet moeten we wel de kanttekening plaatsen dat na het verstoken van de maandelijkse limiet van 1,75GB de snelheid van de verbinding begrensd zal worden. In plaats van 14,4 Mb/s is de snelheid dan nog 64 Kb/s.

Het is ook mogelijk om een kleiner of groter abonnement te kiezen in plaats van het iSmart 300-abonnement indien gewenst. Dat levert bij kleine abonnementen wel een toestelprijs op. Bij iSmart 75 moet nog 219,95 euro bijgelegd worden bij de maandelijkse kosten van 38,13 euro.

Je kan de Galaxy S 4 bestellen via de website van T-Mobile.