1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Asus kondigt de Taichi31 aan voor Nederland, het gaat om een nieuw model uit de Taichi-serie, dat net als voorganger Taichi21 twee schermen combineert in een laptop/tablet-hybride. Het model ligt in de winkel met een adviesprijs van 1.499 euro.

Opengeklapt is het een gewone laptop, maar na het dichtklappen verandert de Taichi in een tablet, dankzij het tweede scherm op de rug van de laptop. De twee schermen kunnen tegelijkertijd en onafhankelijk van elkaar worden gebruikt. De dualscreen Taichi-serie is Asus’ antwoord op de hype rondome hybride apparaten die verschillende innovatieve ontwerpen opleverde.

Dit Windows 8-model draait op een Intel Core i5- of i7-processor, 4GB RAM en 256GB SSD-opslagcapaciteit. De Taichi31 weegt 1,25 kilo en heeft een Intel HD 4000 GPU om beelden op de twee Full HD 13,3 inch schermen te verzorgen. De display is iets groter dan de 11,6 inch van de Taichi21. Asus noteert verder een accuduur van 5 uur en twee camera’s, een met Full HD en een met 720p HD video-opname.

De Taichi31 kost 1.499 of 1.699 euro, dat is respectievelijk voor de Intel Core i5- of Core i7-processor. Vanaf vandaag is het model in Nederland te koop. Afbeeldingen van de laptops vind je in de galerij bij dit artikel.