1 min

Samsung heeft vandaag een Tweet de wereld in gestuurd dat het volgende unpack evenement op 4 september zal plaatsvinden in Berlijn. Dat Samsung een evenement zou gaan organiseren in Berlijn was eigenlijk al geen verrassing meer. Het feit dat op de aankondiging: "Note the date" staat, is in onze ogen de bevestiging van de komst van de Galaxy Note 3.

De presentatie van het tweede unpack evenement van Samsung in 2013 staat vast, deze zal op 4 september gaan plaatsvinden in Berlijn. Wij zullen daar ongetwijfeld verslag van gaan doen. De hele aankondiging komt handgeschreven over, tel daarbij op de tekst "NOTE The Date" en de komst van de Galaxy Note 3 is zo goed als bevestigt.

Of Samsung nog meer in petto heeft voor ons tijdens dit evenement is onduidelijk. Dat valt eigenlijk niet uit de aankondiging op te maken. Vanmorgen schreven we nog over Samsung’s plannen voor een smartwatch, die hoogstwaatschijnlijk Samsung Gear gaat heten. Er gingen geruchten dat ook deze in september aangekondigd zou worden. Dat zou een mogelijke extra verrassing kunnen zijn.

Samsung houdt het evenement een dag voor de start van de IFA, de grootste consumentenelektronica beurs in Europa. Die elk jaar eind augustus of begin september plaatsvindt in Berlijn.