1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Hoewel Apple de Apple Watch officieel wel uit de doeken heeft gedaan, blijft er vooralsnog toch nog het een en ander onduidelijk. Zo weten we nog niet precies wanneer de smartwatch in de winkelschappen zal belanden. Volgens 9to5Mac zal dat eind maart gebeuren, in de Verenigde Staten althans.

Apple heeft het zelf vooralsnog steeds op begin 2015 gehouden, als het gaat over de lanceerdatum van de Apple Watch. Dat is nogal een breed begrip, want in zijn allerbreedste opvatting kan begin 2015 immers 1 januari zijn, maar ook 30 juni.

Maar volgens 9to5Mac moeten we rekenen op een lancering aan het einde van maart. Apple’s personeel zou medio februari beginnen aan verkooptraining. Momenteel zou Apple de laatste hand aan de software leggen, ook is nog werk verzet voor het optimaliseren van de accuduur en het draadloze laadsysteem. Voor zover bekend moet de Apple Watch elke nacht opgeladen worden.

9to5Mac houdt overigens nog wel een slag om de arm. De plannen van Apple zouden namelijk nog kunnen veranderen en daarom moeten we voor zekerheid gewoon afwachten op een officieel statement vanuit het Amerikaanse bedrijf.

Het blijft vooralsnog gissen naar wanneer de Apple Watch in België en Nederland te koop zal zijn.