1 min

T-Mobile biedt met Knippr een televisiedienst aan die volledig via het internet werkt, het enige wat je nodig hebt is de bijbehorende Android of iOS-app. Hiermee gaat T-Mobile de concurrentie aan met KPN Play dat sinds vorig jaar ook een tv-dienst via internet aanbiedt.

T-Mobile hanteert voor Knippr een abonnement dat per maand opzegbaar is en je hoeft geen bestaande klant te zijn van T-Mobile om er gebruik van te maken. Het abonnement kost 10,99 euro per maand en daarvoor krijg je een basispakket met twaalf zenders, die van de NPO, RTL en SBS. Daarnaast is er nog een extra aanbod van vijftienzenders die los aangeschaft kunnen worden.

Voor het bekijken van Knippr is de Android of iOS-app nodig, helaas biedt deze op dit moment nog geen ondersteuning voor de Chromecast of Apple TV, maar volgens T-Mobile komt daar op korte termijn verandering is. Veel testers hebben aangegeven dat dat echt een noodzakelijke feature is.

De televisiedienst biedt ook standaard enkele handige functies, zoals; 7 dagen gratis terugkijken, als je midden in een programma valt het direct vanaf het begin terugkijken en een live televisie-uitzending pauzeren, handig als je even naar de toilet moet.