1 min

Tags in dit artikel

, , ,

De webwinkel van Dynabyte is de favoriet van het publiek. Dynabyte ontving deze week de Publieksprijs 2004 in de categorie consumentenelektronica van de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards. De prijs werd, samen met een aantal andere publieks- en vakprijzen, uitgereikt tijdens een besloten gala-avond in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

Uit meer dan 150 inzendingen zijn op 1 februari jl. de genomineerde bedrijven bekendgemaakt voor de vak- en publieksprijzen. Een 16-koppige vakjury onder leiding van Roel Pieper heeft de winnaars van de vakprijzen bepaald. Consumenten hebben tussen 1 februari en 21 maart massaal gestemd op thuiswinkelawards.nl. Van de in totaal circa 28-duizend stemmen in de categorie consumentenelektronica ging bijna de helft naar Dynabyte.

Dynabyte is met 37 winkels een van de grootste gespecialiseerde ketens van pc’s, notebooks, randapparatuur en cd-romsoftware in Nederland. De formule biedt zijn assortiment ook aan via de webwinkel dynabyte.nl. Daarnaast is Dynabyte een belangrijke partij in de markt van pc-privéprojecten voor ondernemingen, gemeenten en ministeries. Dynabyte is succesvol met pc’s onder de eigen merknaam ‘Headstart’. Deze pc is vorig jaar door de consumenten tot ‘beste koop’ uitgeroepen.