1 min

Tags in dit artikel

,

VIA Technologies, Inc, een leidende ontwikkelaar van silicium chip technologieën en PC platform oplossingen, en 3com Corporation kondigde vandaag aan dat de twee bedrijven in een licentieovereenkomst zijn overeengekomen die VIA zekere rechten onder 3com patenten gunt. Deze overeenkomst bedekt een vergunning van gespecificeerde 10/100 Ethernet controller halfgeleiders ontwikkeld en verkocht door VIA en zijn dochterondernemingen.

Neal Goldman, Belangrijke Vice-president en Algemene Raad bij 3com zei, "ik ben blij dat VIA gekozen heeft nog een 3com vergunninghouder te worden. Hun toewijding is verder te gaan met vernieuwing in Ethernet en andere netwerktechnologieën."

"Netwerkproducten stellen een hoofdonderdeel van onze platform strategie samen en omvatten een brede waaier van afzonderlijk en geïntegreerd Ethernet controller oplossingen voor ultieme flexibiliteit voor onze klanten," zei Steven Lee, Verantwoordelijke Assistent van de VIA President. "Deze overeenkomst met 3com versterkt onze bekwaamheden om onze klanten op de rand in deze markt te voorzien van industrie-leidende technologie".

Terwijl de specifieke termijnen van de vergunning vertrouwelijk zijn, bedekt de overeenkomst afgelopen en toekomstige verkoop van de aan VIA verleende vergunningen voor producten. Onder de voorwaarden van de overeenkomst zal VIA voortdurend vorstendom betalingen gebaseerd op toekomstige verkoop maken.