2min

Tags in dit artikel

, , ,

ICT-dienstverlener SCC heeft de Citrix Solution Advisor Award binnen de categorie Hoogste Groei gewonnen. Citrix beloonde SCC hiermee voor de in het afgelopen jaar vergrote focus op haar software-oplossingen, waarmee de dienstverlener zich in korte tijd ontpopte tot snelst groeiende Citrix-partner.

"Begin vorig jaar hebben we onze organisatie ingericht op een proactief beleid in consultancy en verkoop van zakelijke software-oplossingen, waaronder Citrix. Via certificeringstrainingen en seminars hebben we in korte tijd veel kennis verworven, waardoor we in staat zijn de klant al vroeg in het salestraject te assisteren bij strategische beslissingen," vertelt Patrick van de Coolwijk, Sales & Marketing Director Benelux van SCC.

De focus op Citrix, waarmee SCC zich richt op ondernemingen met 500 of meer medewerkers, is voortgekomen uit de ontwikkeling van deze access infrastructure oplossingen, legt Van de Coolwijk uit. "Citrix richt zich nu meer op het overal en altijd bieden van applicatie-, netwerk- en internettoegang. Bovendien zijn hier door overnames beveiligingsoplossingen aan toegevoegd, onder meer op het gebied van authenticatie en VPN. Dat sluit goed aan bij onze visie en de vraag van klanten naar uniforme beveiliging. Nu zijn er vaak meerdere toegangsmogelijkheden voor mobiele werkers, Citrix biedt één, goed beveiligde portalstructuur."

"Citrix Systems heeft een uitstekend jaar achter de rug in de Benelux. Door de ondersteuning en toewijding van al onze partners zijn wij in staat om goede resultaten te boeken. Onze partners spelen een belangrijke rol voor ons en hebben ons in staat gesteld om ook intern verder te groeien. De Citrix Award die SCC voor de categorie Hoogste Groei heeft gewonnen is een direct resultaat van hun inzet op de access infrastructure markt," zegt Saskia de Ronde, Channel Manager bij Citrix Systems Benelux.