2min

Tags in dit artikel

,

F5 Networks, Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van Application Traffic Management, heeft bekendgemaakt dat ’s werelds grootste softwareleverancier SAP F5-technologie gebruikt om gevoelige bedrijfsinformatie te beschermen. SAP heeft veilige toepassingen voor toegang op afstand, gebaseerd op F5’s FirePass® 4100-platformserie, geïnstalleerd in kantoren in Duitsland, Japan, Singapore en de VS. FirePass® 4100 is F5’s nieuwste generatie van secure sockets layer virtual private network (SSL VPN)-oplossingen.

Met F5’s FirePass-serie krijgen duizenden SAP-medewerkers over de hele wereld veilige toegang tot bedrijfsapplicaties en -gegevens. Daarbij zorgt FirePass ervoor dat de administratie eenvoudig bij te houden is en dat SAP’s netwerk en applicaties beschermd zijn.

Een soepele introductie van FirePass was erg belangrijk voor SAP, dat op wereldwijde schaal opereert. In het Verre Oosten droeg de uitgebreide ondersteuning van de Japanse, Chinese en Koreaanse taal bij aan SAP’s beslissing om het FirePass-platform te installeren. “We adviseren FirePass aan iedere IT-manager die verschillende soorten gebruikers moet aansluiten op een veilige oplossing voor toegang op afstand”, zegt Warner Nedermeijer, F5’s Director voor de Benelux. “De mogelijkheid om snel directe toegang te krijgen tot een steeds groter wordende verzameling van bedrijfsapplicaties en informatie op een laptop, PDA of Mac zorgt voor een grote Return on Investment, terwijl de total cost of ownership omlaag gaat.”

“Met de FirePass oplossing heeft F5 ervoor gezorgd dat SAP Consulting en de Support-afdelingen op afstand toegang hebben tot gevoelige bedrijfsinformatie. En de SAP Sales-afdelingen hebben nu met FirePass een gemakkelijke verbinding met demonstratiesystemen”, voegt Nedermeijer toe.