1 min

Tags in dit artikel

Gedaan met honger lijden tijdens het diëten, om te vermageren hoef je volgens een aantal artsen niet eens een dieet te volgen. Gewoon stoppen met e-mailen zou de oplossing zijn.

Door het gemak van e-mail hoeven we bijna niet meer te bewegen. Een collega aan de andere kant van het kantoor bezoek je ook niet meer te voet, een simpele e-mail volstaat om duidelijk te maken wat jij haar of hem wilde zeggen. Daardoor gaat zeer veel bewegiing verloren. Dit was te lezen in de Engelse krant The Observer

Naar aanleiding van deze schokkende resultaten is volgende vrijdag door Sport England als e-mailvrije vrijdag uitgeroepen. Het is de bedoeling dat e-mails versturen op die dag verboden wordt door werkgevers en men hoopt dat thuisgebruikers genoeg dicipline hebben om een dagje geen e-mails te versturen.

Indien ieder mens in het Verenigd Koninkrijk 10 procent meer zou bewegen, zou dat 6.000 levens sparen en er zou 750 miljoen euro (500 miljoen pond) minder worden uitgegeven, wat een zeer schokkend aantal is.

We bedanken z-man voor het insturen van dit bericht!