2min

Tags in dit artikel

, , ,

Trust, fabrikant van randapparatuur, keert na drie jaar afwezigheid weer terug in de Formule 1. Het bedrijf gaat het nieuwe Spyker F1-team sponsoren, waardoor onder andere coureur Christijan Albers volgend jaar met het Trust logo op zijn wagen rond zal rijden.

Spyker is sinds de overname van Midland F1 Racing in september 2006 al op zoek naar nieuwe sponsors. Trust had al ervaring met sponsoring in de formule 1, het bedrijf was vanaf 2003 tot 2004 sponsor van Jos Verstappen en in 2004 van het Jordan Grand Prix-team. De relatie tussen Trust en Albers werd ook al eerder gelegd toen Trust in 2004 besloot het DTM-team Mercedes-AMG te sponsoren. Albers was destijds coureur bij dit team. De betrokken partijen zijn in ieder geval blij met de samenwerking.

"Het feit dat Trust International heeft besloten tot een comeback in de Formule 1 via het Spyker F1-team getuigt heel duidelijk van het optimisme bij iedereen die bij het team is betrokken. Als technische organisatie maken we van veel elektronische innovatie gebruik. Daarom is onze samenwerking met een bedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten gunstig voor alle niveaus van Spyker F1. Het werk aan de nieuwe auto in de fabriek bij Silverstone is in volle gang en vordert prima. De bekendmaking van onze partnership met Trust International is een enorme stimulans voor al onze medewerkers en fans in de aanloop naar het seizoen 2007", aldus Colin Kolles, teambaas van het Spyker F1-team.

Ook Trust is blij weer terug te kunnen keren in de Formule 1: "Trust heeft altijd Nederlandse rijders in de Formule 1 gesteund en doet dat nog steeds. Met de nieuwe V8-motoren van Ferrari en de ongelofelijke motivatie van het Spyker F1-team zijn onze verwachtingen voor 2007 hoog gespannen!"