1 min

Tags in dit artikel

, ,

Scott Adams, maker van de bekende Dilbert Cartoons vindt dat Microsoft topman, Bill Gates, prima geschikt is om de nieuwe president van Amerika te gaan vervullen.

Bill Gates werkt momenteel parttime bij Microsoft en vervult daarbij een adviserende rol naar het bedrijf toe. Verder houdt hij zich bezig met zijn Bill & Melinda Foundation, waar hij overigens veel geld in steekt. Deze organisatie zet zich in voor de verbetering van de gezondheidszorg in derde wereldlanden en het opstellen van hulpprogramma’s voor deze landen. Adams suggereert dat Gates met deze Foundation, genoeg mensen achter zich zou moeten krijgen om verkozen te worden tot president.

Het verleden van Gates gaat echter niet over rozen, het zou wel eens zo kunnen zijn dat hij daar flink wat kritiek kan krijgen. "Je weet tenminste dat het hem niet te doen is om het geld. Je moet ook niet bang zijn dat hij de Tweede Komst van de Messias versnelt. Het enige om je zorgen over te maken is dat hij Steve Ballmer benoemt tot vice-president.”, aldus de cartoonist.