1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Hippo is een bekende Nederlands leverancier van opensource systemen. Het bedrijf geeft nu toegangskaarten weg voor de jaarlijkse Apache conferentie. Deze kaarten kosten normaal 825 euro, maar als studenten een goed plan hebben voor opensource, dan kunnen ze deze kaarten winnen.

Arjé Cahn, technisch directeur van Hippo: "De Europese Apache conferentie biedt studenten een geweldige omgeving om hun opensource-ideeën te toetsen aan de praktijk. Maar ook om de mensen te ontmoeten die met hun ideeën de basis hebben gelegd voor het huidige internet. Wij willen jonge ontwikkelaars stimuleren hun ideeën in te brengen in de Apache community. De studenten die in 100 woorden het best in staat zijn om hun plannen en opvattingen met betrekking tot open source en internet te verwoorden, krijgen van ons een gratis toegangsbewijs."

De conferentie is van één tot vier mei in Amsterdam. Studenten kunnen zich aanmelden voor deze actie door naar deze website te surfen. De inschrijving is voor zowel HBO als WO studenten en sluit op 25 april aanstaande.