1 min

Tags in dit artikel

, ,

Over het OLED-keyboard van Art Lebedev is al zeer veel gesproken. Toen echter de daadwerkelijke prijs bekend werd haakten veel mensen af. De prijs zal nu echter van 1564 dollar zakken naar 462 dollar.

Het Russische designbedrijf heeft nog niet zo lang geleden haar website voorzien van nieuwe informatie. Op de website is nou leesbaar dat naast de standaard configuratie van het Optimus Maximus-toetsenbord er ook nog een aantal andere configuraties zullen komen. Naast het relatief dure model van 1564 dollar zullen er nou dus ook nog drie modellen komen die voor minder over de toonbank gaan.

De verschillen in de toetsenborden zit hem in het aantal OLED’s dat het toetsenbord zal hebben. Voor de prijs van 1564 dollar krijgt de gebruiker het toetsenbord dat volledig voorzien is van OLED’s, 113 stuks welgeteld. Wanneer er genoegen word genomen met 47 OLED’s zodat alle letters hiermee voorzien zijn, zal de prijs zakken naar 999 dollar. Alleen de tien functietoetsen voorzien van OLED’s zal een prijs van 599 dollar met zich meedragen. Wanneer je echter enkel de spatiebalk voorzien wilt hebben met een OLED betaal je een prijs van 462 dollar.

Verwacht wordt dat de nieuwe toetsenborden in februari 2008 verscheept worden.