1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Microsoft is nog steeds aan het werken aan het eerste servicepack voor Windows Vista. Zij heeft nou laat in de nacht van woensdag een aangepaste versie van haar eerder vrijgegeven Release Candidate van haar eerste servicepack verstuurd naar haar 15.000 bètatesters.

De testers hebben twee mogelijkheden om de update te downloaden. Ze kunnen een installatiepakket downloaden via de Microsoft Connect website of kunnen een script gebruiken dat ervoor zal zorgen dat de update te downloaden is via Windows Update. Gebruikers welke de de vorige release candidate van het ServicePack op hun computer hebben staan zullen deze wel eerst moeten verwijderen alvorens zij de nieuwe release candidate kunnen installeren.

Microsoft liet weten dat zij nog geen definitieve datum willen zeggen voor het uitbrengen van de definitieve versie van de servicepack, dit omdat zij willen dat de kwaliteit zeer goed is en daarom genoeg feedback willen hebben gehad van de testers voordat de definitieve versie online komt.

Voor de gebruikers die ervoor kiezen om SP1 te downloaden vanaf de Microsoft Connect website zal de x64-versie 725MB groot zijn, voor de x86-versie zal dit 436MB bedragen.