1 min

Tags in dit artikel

, ,

Vodafone gaat in samenwerking met ROC Twente en het Kenniscentrum Handel een MBO-opleiding aanbieden. Deze opleiding heet ‘Vodafone Academy’ en moet ervoor zorgen dat Vodafone een nog betere werkgever wordt.

Vanaf september 2008 zal Vodafone de opleidingen tot verkoopspecialist en filiaalmanager gaan beheren. De nieuwe opleiding zal twee jaar duren en voorzien zijn van allerlei praktijkvoorbeelden. Per jaar krijgen de Vodafone-medewerkers 15 cursusdagen. Daarnaast krijgen ze ook nog huiswerk.

Paul Smits, Directeur Human Resources Vodafone Nederland: "De medewerkers van de Vodafone Winkels bepalen in belangrijke mate de tevredenheid van klanten over Vodafone. Door naast interne sales-, management- en producttrainingen nu ook erkende MBO-opleidingen aan te bieden, bieden we onze medewerkers de kans om zich verder te ontwikkelen en dat heeft natuurlijk ook weer een positief effect op de dienstverlening op de winkelvloer. Het mes snijdt dus aan twee kanten."

Buiten deze MBO-opleiding werkt Vodafone ook aan een HBO-opleiding ‘Small business’. Hierover is echter nog niets bekend.