1 min

Tags in dit artikel

Twice Group en Tulip Computers hebben een intentieverklaring ondertekend voor de overname van de trainingsactiviteiten van NewLevel door de Twice Group. Met de overname van NewLevel wordt de Twice Group één van de grootste ICT opleiders in Nederland.

Marcel van den Berg, directeur van de Twice Group, is zeer verheugd met de overname: "NewLevel is een kwalitatief hoogwaardige ICT opleider met toonaangevende klanten in de overheid en zorgsector. Deze overname ondersteunt onze strategie om dé partner in opleiding en ontwikkeling te zijn voor de top 500 bedrijven in Nederland. Bovendien wordt de Twice Group nu de grootste Novell opleider in de Benelux en daarmee één van de grootste IT opleiders in Nederland."

Twice Group kan door de overname een betere dienstverlening hanteren. Zo zijn er nieuwe trainingen bij gekomen met certificaten van Novell en Microsoft beschikbaar. Daarnaast zal de Twice Group professionele Learning Consultancy diensten gaan aanbieden die moeten aansluiten op de huidige dienstverlening van Twice Services.

NewLevel zet haar opleidings- en dienstenactiviteiten zelfstandig en onder eigen naam voort. "Nu NewLevel onderdeel wordt van de Twice Group staan wij borg voor de handhaving van de kwaliteit en het service niveau van NewLevel", aldus Van den Berg.

Tot voor kort maakte NewLevel onderdeel uit van het beursgenoteerde Tulip Computers NV. NewLevel is sinds 18 jaar actief op de Nederlandse IT opleidingsmarkt en is Novell Platinum Partner en Microsoft Gold Partner. In de Benelux is NewLevel de grootste Novell opleider.