1 min

Tags in dit artikel

, ,

T-Mobile heeft zojuist bekendgemaakt dat het drie abonnementen in Nederland voor de iPhone aan zal gaan bieden. Het goedkoopste abonnement kost net geen dertig euro per maand.

Hoewel in andere landen meer providers de iPhone aanbieden en sommige dit zelfs doen onder een prepaidabonnement, kiest T-Mobile ervoor om dit alleen in abonnementsvorm te doen. Er zullen in totaal drie abonnementen zijn, en alleen de prijs van het goedkoopste abonnement is bekendgemaakt. De prijs van het toestel heeft T-Mobile ook nog niet prijsgegeven.

Hoewel vorige week het prijsplan van de Duitse iPhone, eveneens aangeboden door T-Mobile, bekend werd gemaakt, wijkt T-Mobile Nederland hier dus vanaf. Dat prijsplan was volgens sommigen zeer agressief. Bij een tweejarig abonnement kostte de iPhone bijvoorbeeld slechts één euro.

Het voordeligste abonnement hier in Nederland kost 29,95 euro per maand en zal de mogelijkheid bieden tot het sms’en, bellen en internetten. Meer informatie zal bekend worden gemaakt via de nieuwsbrief op 3 juli aanstaande.