1 min

Tags in dit artikel

, ,

Paradigit heeft besloten om ook ADSL-abonnementen te gaan verkopen. Door de samenwerking met baZoeKa D.S.P. is de verkoop van ADSL en mobiel internet een feit. De volgende providers worden verkocht bij Paradigit: Telfort, Alice, XS4ALL, Tele2, KPN, Het Net, Hi, Vodafone, UPC en Online.

Paradigit vindt dit het beste moment om in te stappen op de markt. Door de wet wijziging, een account mag niet langer stilzwijgend meer verlengt worden, die binnenkort haar intrede gaat doen, is de huidige tijd erg interessant. Met de keuze om ook ADSL- en mobiel internet-abonnementen te gaan verkopen hoopt Paradigit haar klant nog beter tegemoet te kunnen kopen.

De keuze voor de samenwerking met baZoeKa D.S.P. past precies in de visie van Paradigit. "Onze core-business is en blijft hardware. Diensten worden belangrijk als bijproduct. Juist hierom hebben wij ervoor gekozen om samen te werken met baZoeKa. Dit biedt voor ons een aantal belangrijke voordelen. Allereerst het brede aanbod aan providers én de vele exclusieve consumentenproposities. Maar ook het gemak en eenvoud voor de verkopers en beter advies aan de consument. Hierdoor wordt de verkoop van deze nieuwe productgroep voor ons heel laagdrempelig," aldus Rob van Bergeijk, Retail Manager van Paradigit.