2min

Tags in dit artikel

, ,

KPN en Vodafone zullen over een tijdje ook de iPhone 4 aan hun assortiment toevoegen, wanneer en de kosten ervan zijn niet bekend. Apple is al een tijdje aan het overleggen met de twee telco’s.

Meerdere telecomproviders gaan de iPhone verkopen, eerder verkocht alleen T-Mobile de iPhone, daar komt nu verandering in. KPN en Vodafone zullen de iPhone ook gaan verkopen. KPN verkocht al eerder de toestellen van Apple, maar dat ging via een omweg en grotendeels alleen voor zakelijke klanten.

Bij KPN zullen de iPhone-abonnees een snelheid krijgen van 3,6 Mbps down en 384 Kbps upload. Welke snelheid Vodafone mee zal geven is niet bekend. Tot nu toe verkoopt Vodafone alleen databundels met een maximale snelheid van 3,6 Mbps.

KPN heeft dit nieuws vandaag bekend gemaakt in een persbericht op de website. Apple zou al een tijdje in overleg zijn met de twee telecom-aanbieders, nu zijn ze het samen eens geworden en zal de iPhone 4 ook bij KPN en Vodafone verkrijgbaar zijn.

Niet alleen de iPhone 4 16GB en 32GB zal verkrijgbaar zijn bij KPN, ook de iPhone 3GS 8GB zal worden verkocht. KPN heeft meerdere telecomaanbieders onder zijn naam staan zoals Hi en Telfort, deze zullen ook de iPhone gaan aanbieden.

Verder zijn er geen details bekend gemaakt over de prijzen of een datum waarop de iPhone verkrijgbaar zal zijn. Er zullen later meer details worden vrijgegeven door de providers. Ook is het niet bekend of er aparte abonnementen komen voor de iPhone-gebruikers.