1 min

Tags in dit artikel

, , ,

De beelden die te zien waren in de keynote van Nintendo, welke moesten laten zien waartoe de Wii U in staat is, blijken niet van deze console afkomstig te zijn. Het zijn namelijk beelden die afkomstig zijn van de PlayStation 3 en Xbox 360.

Dit heeft Chief of Nintendo Amerika Reggie Fils-Aime bevestigd in een interview met de website Gametrailers. Wel voegt Fils-Aime eraan toe dat de uiteindelijke games op de nieuwe console van Nintendo er net zo uit zullen komen te zien. Daarnaast zou de console ook dezelfde prestaties leveren. Om die redenen is het in de ogen van Fils-Aime gerechtvaardigd om beelden te tonen die afkomstig zijn van een andere console.

Heel erg netjes is het echter niet te noemen. Het is natuurlijk nog maar de vraag of dit nieuws ooit naar buiten was gekomen wanneer niemand dit had geweten en de mensen van Gametrailers Fils-Aime niet hadden geconfronteerd met deze vraag. Het lijkt er dus op dat we nog even moeten wachten tot we echt goede beelden en ook live beelden kunnen zien van de Wii U. Tot op heden weten we alleen dat de Wii U in staat is om Full HD aan te bieden en dat IBM de processor zal gaan leveren.