1 min

Vanaf vandaag biedt UPC al haar klanten mobiel internet aan. Tot op heden was dat enkel beschikbaar voor UPC’s zakelijke klanten. Ook particulieren kunnen nu een abonnement voor mobiel internet afsluiten.

Afhankelijk van het abonnement dat de consument kiest, kunnen zij voor een bedrag van 15 of 25 euro per maand gebruik maken van mobiel internet op hun laptop of tablet. Voor een maandelijks bedrag van 15 euro krijgen consumenten de beschikking over 500 MB, voor 25 euro per maand loopt het data-abonnement op tot 2000 MB. Het is ook mogelijk om per MB af te rekenen: klanten betalen daarvoor een bedrag van 5 cent.

UPC-klanten met een Alles-in-1 pakket genieten van extra voordeel. Als zij voor het abonnement van 15 euro in de maand kiezen, krijgen zij 250 MB extra dataverkeer zonder bijkomende kosten. Klanten die voor het duurdere abonnement kiezen krijgen maar liefst 3000 MB in plaats van 2000 MB. Voor klanten die per MB willen afrekenen geldt dat de eerste 50 MB gratis is.

UPC maakt gebruik van het netwerk van Vodafone om mobiel internet aan te bieden aan haar klanten. De snelheid van het mobiel internet bedraagt 14,4 Mbps.