2min

Met alle berichten en het drama rondom John McAfee zou je eerder spreken van een filmscenario dan van realiteit. Blijkbaar dachten meer mensen daarr zo over. Impact Future Media heeft de rechten voor een officiële John McAfee-film in handen gekregen.

John McAfee heeft in korte tijd veel meegemaakt. De oprichter van McAfee Antivirus verhuisde naar Belize, waar hij vervolgens beschuldigd werd van het produceren van drugs, om vervolgens beschuldigd te worden van moord op zijn buurman. Om aan een verhoor van de politie van Belize te ontkomen, sloeg hij op de vlucht, waarna later bij de grens van Belize een dubbelganger werd opgepakt en McAfee zelf veilig in Guatamala arriveert. Eenmaal in Guatamala aangekomen wordt McAfee alsnog opgepakt voor het illegaal betreden van het land. Nu wil John McAfee niets liever dan terug naar de Verenigde Staten. Een einde aan het verhaal lijkt er vooralsnog niet te zijn.

Met het voorlopige verhaal rondom John McAfee lijkt een filmscript-schrijver geen moeilijke taak te hebben om een boeiende film te maken. De film die geproduceerd zal worden door Impact Future Media heeft de werktitel The True Story of John McAfee gekregen. Impact Future Media stelt blij te zijn met de nieuwe aanwinst in de vorm van de rechten op het levensverhaal, "We zijn erg opgewonden om samen te mogen werken met John McAfee, Hij heeft zijn levensverhaal aan ons toevertrouwd en dat is een verantwoordelijkheid die we erg serieus nemen."

het persbericht gaat niet in op verdere details rondom de film, dus vooralsnog blijft het afwachten wanneer we John’s levensverhaal mogen verwachten. Impact Future Media is een jong bedrijf dat momenteel drie producties in ontwikkeling heeft: High on Tuna (televisie serie), Boston George’s Smuggler (game) en Flatrock (animatieserie)