Yahoo Mash wordt een nieuwe functie van Yahoo, aldus een PR-medewerker. Hij verklapte per ongeluk dat deze nieuwe functie eraan zat te komen.

The New York Times ontving een e-mailbericht van deze PR-medewerker, hierin stond een uitnodiging om een profiel aan te maken bij Yahoo Mash. Hij hoefde echter niet langs een inlogscherm om dit project te kunnen zien.

New York Times heeft daarna Yahoo gebeld, hier werd opgehelderd dat het om een fout ging. De dienst moest alleen open zijn voor medewerkers, en de journalist heeft de e-mail per ongeluk ontvangen. Er werden verder geen details vrijgegeven over het project.

Het is nog niet precies duidelijk wat voor dienst Yahoo Mash wordt, maar aangezien er een profiel aangemaakt kon worden, denkt men aan een profielenwebsite. Yahoo is op dit moment geen grote speler op het vlak van sociale websites, dit kwam mede door de flop van Yahoo 360. De concurrenten van Yahoo, onder andere Facebook en MySpace hebben nu ruim de tijd om zich voor te bereiden op deze concurrentie.