1 min

Tags in dit artikel

,

Op de Twitter-weblog is een bericht verschenen van de ontwikkelaars dat de microblog-website werkt aan een manier om followers in te delen in verschillende lijstjes en categorieën.

De ontwikkelaar stelt dat het op die manier gemakkelijker is om je overzicht te behouden. De dienst komt dus beschikbaar voor alle gebruikers, maar wanneer is nog niet duidelijk. De dienst is op dit moment in testfase beschikbaar voor enkele Twitter-gebruikers.

Twitter lanceert de dienst op de website van Twitter zelf, mensen die vanaf het web posten hebben dus profijt van deze regelingen. Er zijn ook al verschillende applicaties beschikbaar die hetzelfde voor elkaar kunnen krijgen. Zoals Tweetdeck, een applicatie die geschreven is op basis van Adobe Air. Hierdoor is het programma crossplatform beschikbaar.

Twitter is een microblogdienst waarin je met 140 tekens kan laten zien wat je aan het doen bent en wat je mening over bepaalde actuele zaken is. Twitter komt steeds meer op als een breed communicatiemiddel, wat ook diverse bedrijven gebruiken. Bedrijven gebruiken Twitter om in contact te blijven met hun klanten, op die manier kunnen ze achterhalen wat klanten bezighoudt.