1 min

Tags in dit artikel

2K Games heeft vandaag aangekondigt dat Sid Meier’s Civilization World nu verkrijgbaar voor Facebook. Via de socialenetwerksite moet het makkelijk zijn met veel vrienden online het platform te spelen.

Christoph Hartmann, bestuursvoorzitter 2K Games, over de strategiegame: "Er zijn meer dan tien miljoen exemplaren wereldwijd verkocht, daarmee is Sid Meier’s Civilization over de hele wereld bekend als één van de beste strategiegames". “We zijn ontzettend blij dat we deze leuke social game naar de mensen op Facebook kunnen brengen. Het geeft de fans de kans om Civilization World ongeveer overal ter wereld te spelen; nieuwkomers krijgen hiermee de kans om te genieten van deze verslavende strategie game die gamers al twee decennia in zijn greep houdt," aldus Hartmann.


Het doel van het spelletje is een machtige natie te ontwikkelen middels productie en de geluksfactor. Het sluiten van bondgenootschappen, verdragen en andere plannen zijn een belangrijk onderdeel van het spel.

Voor wie Civilization World (gratis) wil spelen op Facebook kan simpelweg inloggen op facebook. Een vereiste is wel dat je beschikt over een Facebook-account en Flash.