1 min

ING heeft zojuist laten weten dat het wederom kampt met een storing met het internetbankieren. Het is op dit moment niet mogelijk om gebruik te maken van internetbankieren. Gisteren was de website van Mijn ING ook niet beschikbaar en was er ook sprake van een storing.

De ING laat weten hun uiterste best te doen de storing zo snel mogelijk te verhelpen maar kan niet zeggen hoelang de storing nog gaat duren. Klanten die nog gebruik maken van de verouderde methode met een calculator zouden nog wel kunnen inloggen.

Aangezien er gisteren een storing was en vandaag opnieuw is de kans groot dat de twee storingen met elkaar van doen hebben. De ING gaat verder niet in op de oorzaak van de storing.

UPDATE 13:08:
De ING heeft via Twitter laten weten het probleem boven water te hebben. De systemen worden momenteel weer ingeschakeld en het internetbankieren zal langzaam aan weer beschikbaar komen.

UPDATE 16:30
Het internetbankieren van de ING is slechts korte tijd beschikbaar geweest want op het moment van deze update is de dienst weer volledig onbereikbaar. Zowel het internetbankieren via de website als via de mobiele telefoon werkt momenteel niet.