1 min

De makers van Instagram zitten niet stil ondanks de recente overname van Facebook. De ontwikkelaars zijn druk bezig geweest met het verbeteren van hun applicatie voor het Android-platform. De applicatie heef namelijk opnieuw een update ontvangen. De ontwikkelaars hebben inmiddels ondersteuning voor tablets toegevoegd.

Met deze nieuwe update komt het versienummer inmiddels aan op 1.0.3. Kort nadat de applicatie beschikbaar werd gemaakt in Google Play kwam update 1.0.1 beschikbaar welke enkele problemen met de camera verhielp. Niet veel later kwam ook 1.0.2 beschikbaar die enkele bugs verhielp. Deze hadden onder andere betrekking op afbeeldingen en ook op de camera.

Afgelopen weekend is er opnieuw een update beschikbaar gekomen in de vorm van 1.0.3. Dit keer geen oplossingen voor cameraproblemen, maar ondersteuning voor tablets. Daarnaast maakt versie 1.0.3 het mogelijk om de applicatie op je SD-kaart te installeren en worden er nog enkele kleine bugs verholpen. Wanneer je dus in het bezit bent van een Android-tablet kan je nu ook gebruik maken van de populaire applicatie.