1 min

Tags in dit artikel

, ,

Het sociale netwerk Facebook is voor velen een zeer populaire manier om te communiceren met vrienden. De chatfunctie is zelfs zo populair, dat Facebook op de proppen kwam met een stand-alone messenger-app. Deze applicatie heeft onlangs een grondige update gekregen.

Facebook heeft vandaag een update uitgebracht welke zowel voor iOS als Android beschikbaar is. Na het installeren van deze update zal de gebruiker kunnen genieten van een aantal nieuwe opties binnen de applicatie. Daarnaast verhielp Facebook ook een aantal bugs en andere onvolkomenheden.

Door middel van de update wordt het versienummer van Facebook Mesenger verhoogd naar 1.8. De update zorgt er voor dat er voortaan ook gechat kan worden met vrienden van vrienden, waardoor je sociale kring nog groter wordt. Wanneer je daarnaast een foto wil delen met je vrienden, kan Mesenger nu grotere bestanden aan dan voorheen. Eenmaal ontvangen kan een gebruiker met pinch-to-zoom- en tap-for-full-screen-bewegingen de foto goed bekijken.

Een andere nieuwe en zeer bruikbare feature is de mogelijkheid om snel en eenvoudig tussen conversaties te switchen door middel van schuif-bewegingen. De applicatie geeft je daarnaast ook een notificatie wanneer er een nieuw bericht is ontvangen in een niet geopend gesprek. Andere verbeteringen zijn kortere laadtijden en betere in-app navigatie. Ook kunnen gebruikers voortaan losse berichten in een gesprek verwijderen.