1 min

Microsoft heeft een drukke maand achter de rug met de lancering van Windows 8, Windows Phone 8, Windows RT en de Surface RT-tablet. Daarnaast is er een RTM-versie van Office 2013 verschenen en alsof dat niet genoeg was verlaat een veteraan het Microsoft-team. Ondanks al deze nieuwe producten zitten we nog op iets anders te wachten en dan hebben we het natuurlijk over Windows Phone 7.8.

Windows Phone Brazilië heeft via Twitter op een benieuwde Windows Phone 7-gebruiker gereageerd. De gebruiker vroeg wanneer de update naar Windows Phone 7.8 eindelijk beschikbaar zou komen. Hierop antwoordde de Braziliaanse tak van Microsoft met: "de voorspelling is dat versie 7.8 van Windows Phone in het eerste kwartaal van 2013 in Brazilië uitkomt".

Microsoft beloofde in eerst instantie dat Windows Phone 7.8 samen met Windows Phone 8 uit zou komen. Dit is anders uitgevallen aangezien de eerste Windows Phone 8-telefoons al in handen zijn van consumenten. Het is natuurlijk zo dat de precieze datum voor de update naar versie 7.8 voor een groot gedeelte afhankelijk is van telecomproviders en fabrikanten van mobiele telefoons. Vandaar dat de schatting van de Brazilianen misschien nog best nauwkeurig uit kan vallen.