2min

Tags in dit artikel

, ,

Na een roerige periode rondom computer retailer MEMO heeft vorige week een groep van 23 enthousiaste (ex)medewerkers het roer van de onderneming in eigen hand genomen. Vandaag, dinsdag 10 september 2002, gaan de deuren van zeven Memo winkels weer open. De bekende computerretailer start in eerste instantie op de vertrouwde locaties in Apeldoorn, Arnhem, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Alkmaar en Zwolle.Op korte termijn volgt een achtste winkel op een nieuwe locatie in ’s-Hertogenbosch en voor het einde van dit jaar zullen er nog minstens 3 extra winkels worden geopend.

“MEMO is er helemaal klaar voor”, aldus Onno Bult, Directeur van MEMO B.V. “Zeven topwinkels zijn nu open en binnenkort volgt de achtste, in het voor ons zo vertrouwde ’s-Hertogenbosch. Met de hulp en inzet van 22 collega’s, hebben we in een zeer korte tijd een groot aantal wijzigingen doorgevoerd. Voor een eigen productielijn is binnen MEMO geen plaats meer. De zakelijke markt is losgelaten en wij hebben ervoor gekozen om ons volledig te richten op de consument. Daar ligt ook heel duidelijk onze kracht en onze kennis. Het ‘Systems’ is van de naam gehaald, waarmee we duidelijk maken dat het accent, nog meer dan voorheen, wordt gelegd op randapparatuur, onderdelen en accessoires.” Met name het upgrade segment zal hierdoor optimaal bediend gaan worden vanuit de nieuwe MEMO formule.”

“Alle ingrediënten voor succes zijn aanwezig”, vertelt Ernst van Lottum, Rayon Manager bij MEMO B.V. “Een goed doordacht winkelconcept en een onbegrensde dosis ambitie en enthousiasme! Het assortiment is volledig afgestemd op de wensen van de klanten van nu. En onze prijzen zijn uitermate scherp als gevolg van de efficiënte structuur die we nu hebben. In het nieuwe MEMO hoofdkantoor in Oss hebben we korte lijnen en kunnen hierdoor heel snel schakelen”.