1 min

Tags in dit artikel

, ,

De hardware fabrikant Freecom heeft weer een nieuwe MP3 speler op de markt gebracht. De 52.6 x 56.7 x 17.5 millimeter grote MP3 speler is ongekend klein, en weegt ook nog eens bijna niets. Standaard komt de Beatman met een geheugen chip van 64MB, dit is gemakkelijk uit te breiden naar maximaal 192MB. Deze nieuwe MP3 speler kan ook omgaan met het bekende WMA formaat van Microsoft.

Verder heeft de Beatman heeft een geavanceerde display met blauw backlight. Informatie zoals het album, artiest, track nr. en verdere details zijn allemaal in een oogopslag af te lezen. 1 AAA batterij, is volgens Freecom, voldoende voor vele uren luisterplezier. De Beatman Flash wordt geleverd inclusief ‘Digital Audio Manager software’ om je play list onder controle te houden. Verder wordt de Beatman Flash geleverd met Sennheiser in-ear headphones, USBconnectie kabel, 3 speciaal ontworpen cover labels, draagkoord, handleiding op CD en een Freecom Quick Install Guide.

Voor de mensen die de standaard zilveren look niet mooi vinden zijn er extra clip-on covers te koop. Vanaf oktober ligt hij in de Nederlandse winkels. Verwacht wordt dat de prijs ongeveer €159.- zal zijn.