1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

AMD kondigt aan dat HP zijn nieuwe Compaq Evo Notebook N1015v voorziet van AMD’s Mobile Athlon XP processoren, om zo tegemoet te komen aan de eisen van zakelijke gebruikers met betrekking tot mobiliteit en productiviteit.

“Onze klanten willen uitstekende prestaties én echte mobiliteit zodat ze hun werk zo snel en efficiënt mogelijk kunnen doen”, zegt Casper Pilkes, District Sales Manager voor de Benelux. “Om aan deze eisen te voldoen, brengen we samen met HP de Compaq Evo Notebook N1015v op de markt. We leveren mobiele PC-technologie waarmee zakelijke gebruikers op iedere plaats en op ieder moment toegang tot het netwerk kunnen krijgen.”

Terwijl zakelijke gebruikers prestaties en mobiliteit zoeken, worden IT-managers geacht om steeds meer te doen met minder bronnen. AMD heeft zijn mobiele processoren zo ontworpen dat ze tegemoet komen aan zowel de eisen van de gebruiker alsook aan die van de IT-manager. Mobile AMD Athlon XP processoren zijn uitgerust met AMD PowerNow!-technologie, om de werktijd van de batterij te verlengen zodat gebruikers overal en altijd kunnen werken.

Beschikbaarheid
Compaq Evo N1015v zakelijke notebooks van HP met mobiele AMD Athlon XP processoren 1800+, 1600+ en 1400+ zijn direct te bestellen via www.hp.com