1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Packard Bell brengt een nieuw notebook op de markt: iComplete Mobile. Deze uiterst complete notebook biedt gebruikers optimale mobiliteit en diverse extra’s die het gebruiksgemak vergroten. Zo beschikt de notebook over een MP3-speler, een muis, een notebooktas en een uitgebreide softwarebundel met onder meer een Nederlandse versie van Word 2002, video- en fotobewerkingssoftware en diverse spelletjes. De notebook weegt slechts 3,1 kilo en is uitzonderlijk stil in gebruik.

Tevens krijgt de gebruiker bij een abonnement op Wanadoo gratis een ADSL-modem, waardoor ook een snelle ADSL-internetverbinding tot de mogelijkheden behoort. Een tv-aansluiting zorgt ervoor dat de notebook ook als mobiele DVD-speler kan dienen.

De iComplete Mobile is uitgerust met alle techniek en extra’s om computergebruik en internetten overal mogelijk te maken: thuis, op het werk en onderweg. Met de iComplete Mobile maakt Packard Bell mobiliteit voor iedereen mogelijk. Zo beschikt de notebook over een snelle Intel Celeron 1.5 GHz processor en een FireWire-aansluiting voor bijvoorbeeld een digitale videocamera.