2min

Tags in dit artikel

, , ,

Symbol Technologies introduceert de PPT 8800, een duurzame en innovatieve PDA met de kracht van een PC. Het apparaat is bij uitstek geschikt voor mobiele werkers en managers die een handheld willen gebruiken met een hoge performance, één die duurzamer en betrouwbaarder is dan de gemiddelde PDA. De PPT 8800 is krachtig genoeg voor het uitvoeren van kritische applicaties en klein en licht genoeg om in een broekzak te passen. Symbol komt met de PPT 8800 tegemoet aan de eisen van de moderne mobiele werker. Deze vraagt betrouwbare en gemakkelijk in het gebruik zijnde handhelds, met toegang tot real-time informatie. De PDA is uitgerust met barcode scanning en mogelijkheden tot verbinding met een draadloos LAN. Ook bevat het apparaat (optioneel) Bluetooth. De PPT 8800 heeft een Intel XScale PXA250 processor, een helder kleurenscherm en draait op Microsoft Windows CE .NET 4.1. Dit alles in een behuizing die het formaat heeft van een gemiddelde PDA.

De kosten voor het beheer van handhelds is vaak een veelvoud van de aanschafprijs van de apparaten. De totale const of onwnership (TCO) bedraagt voor een gemiddelde PDA drieduizend euro. Als het gaat om een PDA met draadloze toegang, dan kan dit bedrag oplopen tot ruim vierduizend euro. De PPT 8800 komt tegemoet aan de eis van de IT-beheerafdeling dat de TCO omlaag moet. De Symbol PDA is daartoe onder meer uitgerust met bedrijfsklare software voor een vereenvoudigd beheer en een volledige suite van cradles en accessoires.

De PPT 8800 is gebouwd en getest op robuustheid. Zo doorstaat het meerdere keren een val – bij diverse temperaturen – op een betonnen vloer. De behuizing is bovendien hermetisch afgesloten tegen water en stof, zodat het ook in de meest ruige omstandigheden