1 min

Tags in dit artikel

, ,

Creative Labs, producent van pc-accesoires, brengt nu ook eigen draadloze muizen en toetsenborden op de markt. Markus Eggermont, marketing manager Benelux, vindt deze uitbreiding van het productassortiment goed passen binnen het concept van Creative. Het assortiment is volgens hem immers gericht op alles rondom de pc. De nieuwe producten zijn eerder in een aantal andere Europese landen gelanceerd. Met name in Spanje bleek het een enorm succes.

In de Benelux heeft Creative Labs nu twee draadloze muizen gelanceerd. "Dit uiterst precieze aanwijsinstrument combineert gebruiksgemak met stijl", verklaart Geraldine Lee, Europees brand manager van keyboards en muizen van Creative. "De optische sensor geeft gebruikers de precisie die ze nodig hebben voor zakelijke- of spelprogramma’s. Het ergonomische ontwerp voegt hieraan nog blijvend comfort toe."

In januari wordt in Nederland het eerste draadloze toetsenbord van Creative geïntroduceerd. In de loop van 2003 zullen nog enkele draadloze muizen en toetsenborden volgen.