1 min

Tags in dit artikel

,

De absolute top in de wereld van de consoles zal concurrentie krijgen van een nieuwkomer. Infinium Labs zal eind 2003 een nieuwe ‘next-generation console’ op de markt brengen. De console heet Phantom en belooft meer online features dan andere next-generation consoles zoals de Xbox, PlayStation 2 en de GameCube. De Phantom moet volgens Infinium Labs de ultieme game-ervaring creëren.

De Phantom zal optimaal gebruik gaan maken van de breedbandverbinding. Hij zal gamers online uit laten leven met de nieuwste games. De Phantom is meer te zien, als een omgebouwde pc, en zal een heleboel reeds geïnstalleerde games bevatten en uitstekende mogelijkheden voor online gaming; zo kunnen gewone pc-gamers het online kunnen opnemen tegen Phantom-gamers.

De Phantom van Infinium Labs

Over de games die beschikbaar zullen zijn voor de Phantom is tegenwoordig nog niets bekend. In maart zullen de eerste prototypes uitgebracht worden, wellicht zullen we dan meer komen te weten over de nieuwe console. Het bedrijf beweert dat er op dit moment zo’n 32.679 games en 418 sharewaregames klaar zijn voor de Phantom.

Infinium Labs verwacht de Phantom in november 2003 op de Amerikaanse markt te lanceren, en in december 2003 in de rest van de wereld. Over de prijs is tot dusver nog niets bekent gemaakt.