1 min

Tags in dit artikel

, ,

De beroemde Action Replay heeft eindelijk zijn weg gevonden naar de Xbox. Goed nieuws voor de hardcore cheaters die alles makkelijk willen halen. Slechter nieuws voor de mensen die bang zijn dat de cheaters op Live vrij spel krijgen. Met de Action Replay kun je heel simpel cheaten in honderden games. De Action Rplay bevat zelf al honderden cheats voor bestaande games, maar kan via een makkelijk PC upload ook volgestouwd worden met nieuwe cheats die beschikbaar worden.

De angst die nu bij veel gamers begint te komen is dat deze cheaters straks op Xbox Live de spelen verpesten. Het zou immers niet cool zijn als er een cheater op de 1e plek staat in de global rankings. Microsoft heeft gezegd hier hard en streng tegen op te treden en al maatregelen te hebben genomen. Laten we hopen dat het genoeg is om de online cheaters buiten de deur te houden. Anders bestaat er nog altijd de optie om cheaters aan te geven bij de Live abuse.

Het neemt niet weg dat de Action Replay een leuk apparaat is waarmee je soms hele vette cheats kunt activeren die normaal onmogelijk zijn. Het is niet voor niets de nummer 1 cheating device. Hij is nog niet te koop, maar hij zal binnenkort op de gebruikelijke Amerikaanse sites te preorderen zijn.