2min

Tags in dit artikel

, , , ,

HP brengt het kleinste all-in-one-product ter wereld op de markt. De HP PSC 1210 is een flatbed printer-scanner-copier die slechts 26 centimeter lang en 17 centimeter breed is. Deze all-in-one is ideaal voor creatieve thuisgebruikers die weinig ruimte hebben. De HP PSC 1210 is niet alleen compact qua formaat, het innovatieve ontwerp maakt het zelfs mogelijk de all-in-one helemaal tegen de muur te plaatsen, wat nog meer ruimte bespaart. Ook is de kleinste all-in-one ter wereld snel: de HP PSC 1210 print met snelheden van twaalf pagina’s per minuut in zwart en tien pagina’s per minuut in kleur.

De nieuwe all-in-one van HP vormt de ideale thuisoplossing voor uiteenlopende creatieve projecten. Zo kunnen met HP Photoret Precision Technology levensechte kleurenfoto’s worden geprint met een resolutie van 4800 x 1200 geoptimaliseerde dpi op HP Premium fotopapier. Het is met behulp van de geïntegreerde flatbed scanner zeer eenvoudig foto’s, boeken en zelfs 3D-voorwerpen, zoals bloemen en stoffen, te scannen. De duale sensor scan-technologie levert een vlijmscherpe beeldkwaliteit op (19200 dpi en 36-bit kleur). De HP PSC 1210 werkt optimaal met de HP No. 56 zwarte inktjetprintcartridge en de HP No. 57 driekleuren inktjetprintcartridge. De HP No. 56 zwarte inktjetprintcartridge bevat speciaal samengestelde inkt op pigmentbasis, wat ervoor zorgt dat de prints niet afgeven of vlekken. De geïntegreerde printkop van de printcartridge heeft een innovatief ontwerp met 416 buisjes en een aanslagfrequentie van 18 kHz, wat zorgt voor zwarte tekeningen en teksten van laserkwaliteit.

De HP No. 57 driekleuren inktjetprintcartridge bevat speciale inkten op verfbasis. De printkop telt 300 buisjes en heeft een aanslagfrequentie van 21 kHz. Omdat de printkop minuscule inktdruppeltjes (4 tot 5 picoliter) op papier zet, drogen de kleurendocumenten snel. De HP PSC 1210 heeft een consumentenadviesprijs van € 179,00 inclusief BTW, en is vanaf maart 2003 beschikbaar in de winkel.