2min

Tags in dit artikel

,

Het Duitste blad/site GameStar is er zelfs zo zeker van dat ze een feature online hebben gezet met alle verwijzingen naar Half-Life 2. Volgens hen zal er eind dit jaar Half-Life 2 nog op de markt komen. In de game speel je weer Gordon Freeman, de held uit deel 1, echter moet de game wel een stuk spannender en gewelddadiger worden dan zijn voorganger. Buiten dat je met Gordon kan spelen zal je ook met Gina je in de actie mengen. Half-Life 2 zal zich ook 5 jaar na deel 1 afspelen.

[imgcb]http://www.techzine.nl/upload/2433.jpg[/imb]
Oud HL screenshot[/center]
De beweringen die GameStar gaf waren onder anderen dat zowel ATI als NVidia beide de game al hebben genoemd in een presentatie. Daarbij komt dat Valve een stand voor de E3 van dit jaar heeft gehuurd, iets wat je niet doet als je niks te laten zien hebt. Het kan zijn dat Valve de draad van Team Fortress 2 weer heeft opgepakt, maar dit lijkt ons sterk aangezien er al maanden niks meer bekend is gemaakt over de game en de graphics niet opkunnen tegen die van de huidige games. De rest van het artikel zal in het blad staan wat over een paar dagen in de winkel zal liggen. GameStar staat erom bekend veel dingen eerder te weten, en heeft in het verleden zelden onjuiste informatie gegeven.

Wat hier wel en niet van waar is is nog allemaal ombekend maar als Valve inderdaad op de E3 2003 een nieuwe Half-Life laten zien dan zullen wij vanuit Los Angeles uitgebreid verslag over doen. Half-Life is het meest gespeelde online spel, dit komt door de mod Counter-Strike die over de hele wereld populair is. De nieuwe Counter-Strike (CS: Condition Zero) wordt echter door de ontwikkelaar Ritual gemaakt.