2min

Tags in dit artikel

, , , ,

De nieuwe Trust 730S LCD PowerC@m Zoom is een aantrekkelijk vormgegeven camera van hoge kwaliteit met 3.3 megapixel cameraresolutie. De glazen lens (F= 3.0/8.7 mm), de 2 megapixel sensor resolutie, de witbalansinstelling, de vaste brandpuntsafstand met macro-optie en de 4 x digitale zoom garanderen de mooiste foto’s. De camera heeft een 4 cm groot TFT LCD scherm dat gebruikt kan worden als actieve beeldzoeker, voor zoom preview, voor het bekijken van opnames en menufuncties in diverse talen. Dankzij het handige selecteer wieltje voor de menufuncties en de ingebouwde flitser met een aan, uit en auto-functie is de camera zeer gemakkelijk te bedienen. Om een langere levensduur van de batterijen te garanderen is de camera, naast een aan/ uit schakelaar uitgerust met een automatische uitschakeling. Daarnaast maken de akoestische en optische signalering bij de zelfontspanner en de registratie van datum en tijd de 730S LCD PowerC@m Zoom tot een complete camera.

Alle genomen foto’s kunnen worden opgeslagen op de bijgeleverde 16 MB CF geheugenkaart en wanneer nodig, kan het geheugen worden uitgebreid met CF geheugenkaarten tot 512 MB. Voor een optimaal gebruik van de geheugencapaciteit worden de foto’s automatisch omgezet in JPEG formaat. Alle genomen foto’s kunnen direct via de video-uitgang op de televisie worden bekeken. Op de PC wordt de camera als uitneembare / verwisselbare schijf herkent (Macintosh en Windows).

Naast het maken van prachtige foto’s kan deze camera ook meer dan 4 minuten video opnemen. Tevens kan de 730S LCD PowerC@m Zoom gebruikt worden als webcam met een maximum van 20 frames per seconde. De camera wordt geleverd met een driepoot standaard, een USB kabel, een 16 MB CF geheugenkaart, twee Duracell batterijen, een draagtas en een TV-uit kabel. Daarnaast wordt de volgende software meegeleverd: Ulead Photo Express 4.0, Photo Explorer 7, Cool360 en Video Live Mail.