1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Packard Bell organiseert in mei de ‘Smart Care’-weken. Wie in die maand een Packard Bell notebook met PB Care Note 3 koopt – een servicepakket voor drie jaar garantie en extra ondersteuning – ontvangt daarbij een gratis Packard Bell AudioKey mp3-speler ter waarde van 99 euro of een Lexmark Z25 kleurenprinter. Bij aankoop van een Packard Bell desktop met PB Care Home 3 en 15-inch TFT-scherm, krijgen consumenten 60 euro korting.

Na aankoop van een Packard Bell notebook met PB Care Note 3 kan de consument een formulier downloaden op de site van Packard Bell. Bij retournering van formulier en aankoopbon vóór 15 juni 2003 ontvangt de consument binnen twee weken de mp3-speler of de printer, afhankelijk van de opgegeven voorkeur. Na aankoop van een Packard Bell desktop met het servicepakket PB Care Home 3 en 15-inch TFT-scherm kan de consument een formulier downloaden op de site van Packard Bell. Bij retournering van formulier en aankoopbon vóór 15 juni 2003 ontvangt de consument 60 euro retour op zijn of haar rekening.

Deze aanbieding is beschikbaar bij alle Packard Bell verkooppunten. Deelnemende winkels zijn te vinden op www.packardbell.nl. Meer informatie over deze actie is te vinden op packardbell.nl.