2min

Tags in dit artikel

, ,

Creative, wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor de personal computer en het internet, kondigt de Creative Inspire P380 2.1- en de Creative Inspire 5.1 P580-luidsprekersystemen aan. Ze zijn voorzien van de laatste technologie en bijzonder aantrekkelijk geprijsd. Beide systemen zijn uitgerust met geavanceerde, magnetisch afgeschermde 6 watt RMS satellietluidsprekers met uiterst performante drivers. Daarnaast beschikken ze ook elk over een 17 watt RMS subwoofer voor diepe, pulserende bassen. Hierdoor produceren deze systemen een hoogstaand geluid bij de meest uiteenlopende soorten digitaal entertainment en muziek. De Creative Inspire P380 is een 2.1 luidsprekersysteem dat schitterende resultaten boekt bij pc’s en portables met stereo-uitgangen. Het zorgt voor accurate, gedetailleerde audio die uw muziek en entertainment een echte boost geeft. Voor extra bedieningsgemak biedt de bedrade afstandsbediening een AAN/UIT-schakelaar en een volumeregelaar.

De Creative Inspire P580 is een 5.1-luidsprekersysteem dat de kwaliteit van home theatre audio tot op uw desktop brengt. In combinatie met een Creative Sound Blaster 5.1-geluidskaart levert het audioprestaties van een verbluffende kwaliteit en realisme – perfect voor een adembenemende home theatre-ervaring bij games en films. Gebruikt u het systeem met een 4-kanaals geluidskaart dan kan het de input upmixen tot 5.1-kanaals surroundgeluid, met een optimale akoestische dispersie voor een echt ‘geluidstoneel’. De bedrade afstandsbediening heeft een uitgang voor een hoofdtelefoon en regelaars voor volume en bassen.

"Beide producten combineren onze recentste gedachtegoed met echt upgradepotentieel", verklaart Leonardo Colucci, Europees Business Managers voor Luidsprekers bij Creative. "Ze vormen de perfecte vervanging voor generische pc-luidsprekers, waarbij gebruikers de betrouwbaarheid van de Creative-producten krijgen bovenop een echte verbetering van de audio-impact en -definitie." Beide speakers zijn vanaf september beschikbaar. De Creative Inspire P380 voor € 49 inclusief BTW, de Creative Inspire P580 voor € 89.