2min

Tags in dit artikel

, , ,

Een oplaadbare Li-Ion batterij, 3.1 Megapixel sensorresolutie, optische zoom, ‘burst’ functie en metalen behuizing; alles in één Trust camera.

Met een metalen behuizing, een oplaadbare Li-Ion batterij, een 3.1 Megapixel Panasonic CCD sensor, 3x optische zoom en een ‘burst’ functie biedt de nieuwe Trust 922Z PowerC@m Optical Zoom een kwalitatief hoog model dat aan de wensen van de veeleisende gebruiker voldoet. De ‘burst’ functie maakt het mogelijk automatisch een serie van 3 foto’s kort achter elkaar te maken. Met de 3.1 Megapixel Panasonic CCD sensor heeft iedere foto een scherpe beeldkwaliteit. Hierbij kan de gebruiker tot 12x inzoomen met behulp van 3x optische zoom en 4x digitale zoom. Als er gebruik gemaakt wordt van de macro optie, zijn foto’s zelfs bij een afstand van 15 tot 50 cm zeer scherp.

De bijgeleverde Li-Ion batterij heeft een grote capaciteit, waardoor de camera langer kan worden gebruikt. Wanneer de batterij leeg is, kan deze eenvoudig worden opgeladen met de compacte Li-Ion batterijlader die eveneens bij de camera wordt geleverd.

Naast de fotofunctie kan de camera ook worden gebruikt voor het maken van video-opnamen met geluid. Om de video op de camera te kunnen bekijken en het opgenomen geluid te beluisteren is er een speaker ingebouwd. Alle foto’s en video’s worden op het 16MB interne geheugen opgeslagen en met behulp van een SD of MMC geheugenkaarten is dit uit te breiden tot maximaal 256MB. De foto’s kunnen vervolgens worden opgeslagen op de computer via de USB-aansluiting die voor een snelle gegevensoverdracht zorgt.

De camera beschikt over een 4 cm TFT LCD kleurenscherm voor rechtstreeks beeldzoeken, het bekijken van zoomvoorbeelden, foto en video-opnamen en de menufuncties. Daarnaast heeft de camera een witbalansregeling voor daglicht, binnenshuis en automatisch. De ingebouwde flitser kan ingesteld worden op aan, uit, nacht, automatisch en op rode ogen reductie.

De Trust 922Z PowerC@m Optical Zoom heeft een garantieperiode van twee jaar en wordt geleverd met een oplader met stroomkabel voor de Li-Ion batterij, een USB-kabel, een Li-ion batterij, een beschermende draagtas, een polsriem en een statief. Trust biedt 2 jaar standaard omruilgarantie op het gehele assortiment digitale camera’s.

Trust Photo site
Bezitters van een Trust digitale camera kunnen vanaf nu alle digitale foto’s plaatsen op de Trust foto site. In dit gratis online fotoalbum krijgen de gebruikers tot 25Mb geheugen ter beschikking voor het opslaan van de mooiste plaatjes in verschillende albums. Deze albums zijn beschikbaar via zelf te kiezen adressen, zoals bijvoorbeeld (http://www.trustphotosite.com/customer/holiday/). Op eenvoudige wijze kunnen ze worden gedeeld met familie, vrienden en kennissen, nadat deze per e-mail een uitnodiging met een directe link naar het persoonlijke online fotoalbum hebben ontvangen. De gebruiker kan zelf bepalen of de foto’s vrij toegankelijk zijn of beschermd worden met een wachtwoord, zodat de foto’s alleen kunnen worden bekeken door mensen die het juiste wachtwoord hebben.

De winkeladviesprijs voor de Trust 922Z PowerC@m Optical Zoom bedraagt € 229,95 inclusief BTW.