1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

De Consumentenbond heeft in de Consumentengids van januari 2004 de resultaten bekendgemaakt van haar onderzoek naar breedbandabonnementen. In het onderzoek werd het ADSL- en kabelinternetaanbod van alle Nederlandse providers onder de loep genomen. De Demon DSL Express-abonnementen komen hierbij in alle categorieën als ‘beste koop’ uit de bus.

De resultaten zijn tot stand gekomen op basis van 50.000 snelheidsmetingen van een groot aantal breedbandabonnementen, ruim 1800 enquêtes onder breedbandabonnees en praktijkproeven onder de helpdesks. Verder zijn de websites door deskundigen beoordeeld en heeft er een uitgebreide prijs-kwaliteitsberekening plaatsgevonden.

De breedbandoplossingen werden voor het onderzoek op basis van downloadsnelheid in drie categorieën ingedeeld: Budget, Medium en Power. Demon scoorde in de test met haar Demon DSL Express-abonnementen in alle drie de categorieën het beste. Demon biedt in volgorde van oplopende snelheid, ADSL aansluitingen voor 20, 39 en 55 Euro per maand en biedt als enige provider in de test de Helpdesk gratis aan.

"Wij streven ernaar snel Internet voor iedereen toegankelijk te maken, voor zakelijke gebruikers, maar ook voor thuisgebruikers die optimaal gebruik willen maken van de vele mogelijkheden die het Internet biedt," aldus Jurgen Hof, sales & marketing director Demon Internet. "Wij zijn dan ook zeer verheugd dat in een onderzoek van een gerenommeerd instituut als de Consumentenbond onze Demon DSL Express-pakketten nu in drie categorieën als ‘beste koop’ uit de bus komen."