2min

Tags in dit artikel

, , ,

De nieuwe Trust 782AV LCD Power Video ( www.trust.com/13849 ) is een compacte en veelzijdige digitale videocamera die alle multimedia eigenschappen in zich heeft. Naast het gebruik als digitale videocamera kan deze power video ook gebruikt worden als MP3-speler, digitale fotocamera, webcam en voice recorder. Dankzij de meegeleverde oplaadbare 3,7 Volt Li-Ion batterij met een hoge capaciteit, die direct door de USB-voeding kan worden opgeladen, kan er extra lang worden genoten van deze vijf functies. De power video is voorzien van 9 handige en goed bereikbare knoppen voor rechtstreekse bediening van de meest gebruikte functies.

De 782AV LCD Power Video maakt kwalitatieve video-opnamen met een resolutie van 640 x 480. Het geluid dat bij de video- en spraakopnamen wordt opgenomen, kan met behulp van de geïntegreerde luidspreker worden beluisterd. Bij het opnemen van digitale video’s met en zonder geluid wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige MPEG4 videocompressie, welke zorgt voor een verhoogde videokwaliteit en een verlengde opnameduur. Deze power video wordt tevens geleverd met een 32MB MMC geheugenkaart, zodat er opslagruimte is voor 480 foto’s, 7 minuten video, 22 minuten voice recording of 32 minuten MP3-muziek. Indien deze ruimte niet voldoende is, kan deze worden uitgebreid tot maar liefst 512MB met een optionele SD-geheugenkaart of tot 128MB met een MMC-kaart. Het 4 cm grote TFT LCD-kleurenscherm op deze power video kan worden gebruikt als rechtstreekse beeldzoeker, voor het bekijken van foto- en video-opnames en voor de weergave van de menufuncties.

De 782AV LCD Power Video kan ook als MP3-speler gebruikt worden. Muziekbestanden kunnen overal worden beluisterd het bijbehorende hoofdtelefoontje. Tevens kunnen er met de power video digitale foto’s gemaakt worden. De camera beschikt over een 2.0 Megapixel sensorresolutie, 4 x digitale zoom, waardoor de gebruiker tijdens het filmen kan inzoomen zonder kwaliteitsverlies, en een macrofunctie. Het model is speciaal ontworpen voor iedereen die gemakkelijk foto’s wil maken en is voorzien van alle benodigde accessoires voor de mooiste resultaten.

De foto’s en de stukjes film kunnen gemakkelijk op de computer worden bekeken. Nadat de camera is aangesloten, zorgt de USB 1.1 aansluiting hierbij voor een snelle overdracht van de bestanden. Met de bijgeleverde software kan de gebruiker de foto’s en de videoclips bekijken en bewerken. Daarnaast zijn de foto en de video-opnamen rechtstreeks op televisie te zien, met behulp van de ingebouwde TV-uitgang en een cinch-kabel voor audio/video.

Bij deze Trust 782AV LCD Power Video worden een hoofdtelefoontje, een USB-kabel, een Li-Ion batterij, een beschermende draagtas, een statief, een polsbandje, en een cinch-kabel voor audio/video meegeleverd. Trust biedt 2 jaar standaard omruilgarantie op het gehele assortiment digitale camera’s.