1 min

Tags in dit artikel

, ,

Zoekmachine Zoek.nl plaatst op valentijnsdag liefdesberichten tussen de reguliere zoekresultaten. Aanbidders kunnen hun liefdesboodschap gratis bovenin de zoekresultaten laten verschijnen wanneer de naam van de geliefde wordt ingevoerd in de zoekmachine. Op deze manier tracht een van Nederlands eerste zoekmachines een brug te slaan tussen valentijn en het medium internet.

De actie betekent dat bezoekers die op zoek zijn naar informatie op 14 februari veelvuldig zullen stuiten op geheime liefdesverklaringen, zwijmelberichten en wanhopige aanbidders. Bezoekers konden hun (anonieme) liefdesverklaring tot vrijdagmiddag 16:00 uur opgeven op valentijn.zoek.nl waarna er automatisch een mailtje werd verstuurd met de boodschap dat er een liefdesbericht voor die persoon te vinden is wanneer zijn of haar naam wordt ingevoerd in de zoekmachine.

Door de actie kan het gebeuren dat de reguliere resultaten worden verdrongen door de liefdesverklaring van bijvoorbeeld Stephan aan Marieke. De liefdesverklaringen zijn tot maandag 16 februari te zien zijn tussen de zoekresultaten.