1 min

Tags in dit artikel

, ,

3Com heeft de OfficeConnect ADSL Wireless 11g Firewall Router geïntroduceerd. Met deze router kunnen meerdere gebruikers van 1 ADSL-verbinding gebruik maken. Deze router maakt binnen een kwartier een draadloze verbinding van 54 Mbps met toegang tot het breedband internet. Dankzij de makkelijke installatie is de router uitermate geschikt voor kleinere kantoren en telewerkers die toegang nodig hebben tot het bedrijfsnetwerk.

Deze router is door 3Com ontworpen als betaalbare oplossing voor midden- en kleinbedrijven. Uit een recentmarktonderzoek komt naar voren dat het midden- en kleinbedrijf juist in IT wil investeren.

Deze router is een ADSL-modem, een router, een 802.11g wireless access point, een firewall en een switch met 4 poorten. De router kan maximaal 253 gebruikers aan, waarvan 128 draadloos. Ook is de router voorzien van encryptiemethoden en pakketinspectietechnieken. Organisaties kunnen ervan uitgaan dat ze veilig zijn voor hackers met deze router.

De router is ook voorzien van een Limited Lifetime Warranty en gratis telefoonondersteuning voor negentig dagen. De adviesprijs is 175 Euro exclusief BTW.