2min

Tags in dit artikel

, , ,

Als onderdeel van de "High-end serie" van Trust, herkenbaar aan optimale prestaties en uitstraling van zowel het product als de verpakking, vormt de nieuwe Trust 1220S PowerC@m Optical Zoom de perfecte combinatie van multifunctionaliteit, kwaliteit en design. Met de zeer gevoelige 4.0 Megapixel optische CCD sensor van Panasonic kunnen haarscherpe beelden worden vastgelegd, waarbij met een 3x optische zoom en een 4x digitale zoom objecten tot wel 12x dichterbij kunnen worden gehaald. Hierbij kan de gebruiker met de ingebouwde microfoon bij iedere gewenste foto details geven van de gemaakte opnamen zoals onder andere de datum, bijzondere ervaringen en namen van monumenten of schilderijen. Wat deze camera verder perfect maakt, is de mogelijkheid het focusgebied handmatig in te stellen. De gebruiker kan dan zelf bepalen waar de nadruk op de foto komt te liggen.

Een 4 cm groot TFT LCD-kleurenscherm dient als rechtstreekse beeldzoeker voor de camera en als weergavescherm om foto’s en video’s te bekijken. Met behulp van deze display en de bedieningsknoppen van de camera kan de gebruiker de menufuncties instellen om bijvoorbeeld de belichting, de witbalans en andere functies in te stellen. Eén van deze functies is het roteren van afbeeldingen op het LCD scherm, waarbij verticaal genomen foto’s horizontaal op het beeldscherm verschijnen. Om bewegende objecten toch duidelijk op de foto te kunnen zetten en geen detail te missen, is deze camera voorzien van een burst mode, waarmee de gebruiker binnen twee seconden met één druk op de knop drie foto’s kan maken. Tevens kan dit model worden gebruikt als videocamera.

Dankzij de hoogwaardige Mpeg 4 videocompressie kunnen beelden met geluid op hoge kwaliteit worden opgenomen en wordt de opnameduur verlengd. De beelden worden in het 14MB interne geheugen opgeslagen, welke met een SD/MMC geheugenkaart tot maximaal 256 MB kan worden uitgebreid. Alle opnamen kunnen via de bijgeleverde TV-out kabel direct worden bekeken op de televisie. Met behulp van de bijgeleverde USB-kabel vindt er tevens een zeer snelle beeldoverdracht plaats naar de computer. Voor Mac en Windows zijn de foto’s overigens rechtstreeks toegankelijk als verwisselbare schijf op de computer.

De Trust 1220S PowerC@m Optical Zoom wordt geleverd met 2 AA Duracell Ultra batterijen, een beschermhoes, een polsriem, een driepootstatief, een CD-rom met stuurprogramma’s, applicatiesoftware en meertalige gebruikershandleiding. Op de Trust 1220S PowerC@m Optical Zoom zit een standaard omruilgarantie van twee jaar.